YourDomain.Com © 2006 

 

 

Konspirationsteorier 
-En konspirations teori er en teori som man ikke rigtig kan bevise.
 


konspirationsteorien om United Airline Fligth 93

Mange folk tror, at flight 93 blev skudt ned af det amerikanske militær, da der er fundet vragdele helt op til 12 km væk fra nedslagsområdet.

 

Det er dog en komplet fejlfortolkning af beviserne.

Forklaring: Før flyet styrtede ned, fløj det mod syd-øst (Washington D.C). Hvis flyet var blevet ramt af et missil, så ville flyet have tabt en masse vragdele, imens den stadig var luftbåren.

Vragdelene ville formodentlig have ligget på flyets rute, men vragdelene blev fundet mod syd-øst, altså i en retning hvor flyet aldrig havde fløjet over.

Forklaring på hvordan det kan lade sige gøre:

I forhold til et normalt flystyrt så fløj United 93 med hovedet nedad i en fart af 259,08 meter i sekundet med en 40° vinkel. Derfor var der vragdele, der blev skudt opad i luften og fortsatte med 850 fod i sekundet fremad. De vragdele der fløj 8-12 kilometer, var dog kun isolering, tøj, papir osv. Vinden den dag i Shanksville var 16 km/t mod syd-øst.

Det mest afgørende bevis på at United 93 ikke blev skudt ned af et missil er, at der ikke ligger nogle vragdele på den rute den havde fløjet.


Konspirationsteorierne om Sprængstof i World Trade Centers

Nogle konspirationsteoretikere mener, at der var plantet sprængstof i tvillingetårnene, og at det var grunden til, at tårnene styrtede sammen.

Der var ikke sprængstof plantet i tvillingetårnene.
Forklaring:
Flyene der ramte tvillingetårnene havde en masse jet brændstof i deres tanke. Da flyene ramte, gik der ild i jet brændstoffet, og derefter spredte ilden sig rundt i hele bygningen.
Ilden begyndte at varme de stål spær op, der bar bygningen. (Stål smelter først ved 1400 grader, men bliver svækket ved 500-700 grader.) Da stål spærrernes temperatur kom op på 500-700 grader, begyndte de at bøje indad. Betongulvene vejede så meget, at de svækkede stål spær ikke kunne holde til vægten, og til sidst kollapsede.

 

 

Konspirationsteorien om, at Pentagon blev ramt af et missil?


Konspirations teorien siger, at det var et missil der ramte pentagon og ikke et fly.

Men kan det nu passe?.


De konspirations teoretikere der har fundet på dette ignorerer disse fakta:

Der er blevet fundet lig fra terroristerne, piloterne og passagerene, de er blevet identificeret med DNA. Der var også masser af øjenvidner og kameraer, der fangede ”begivenheden”. Folk meldte også, at de så personer sidde inde i flyet gennem vinduerne, og et missil har hverken vinduer eller passagerer.
Kilder:
www.youtube.com/user/RKOwens4?blend=2&ob=1
www.america.gov/st/webchat-english/2009/May/20060828133846esnamfuaK0.2676355.html 
www.wtc911.us/wtc_911_facts.html

 

 

 

 

 

 

.